» Kezdőlap   » Bejelentkezés   » Szolgáltatásaink   » Extrák   » Nézzen be hozzánk   » Partnereink   » Rólunk mondták   » Kapcsolat  

 
 
 

Látni és látszani 2014

Ingyenes világítás vizsgálat / 2014. december 12.-ig időpont egyeztetéssel
»tovább

Ingyenes klíma ellenörzés!

Végeztesse el klímaberendezésének ellenőrzését, hogy kipihenten, nyugodtan autózhasson!
»tovább

PROWERDOSE     A K C I Ó ! ! !

Új fejlesztésű üzemanyag adalék forgalmazása
»tovább

 
 
 

Kedves Látogatóink!

Szeretnénk ha munkánkat segítené azzal az aprósággal, hogy leírja nekünk véleményét, mely oldalunkkal illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban Önben felmerült.

 

» új hozzászólás

2017.10.11. 12:48
Molnárné Doma Zelma : Nissan Micra
Immár két éve vagyok az ügyfelük. Mindig készségesek, segítőkészek , udvariasak, gyorsak. Legyen szó akár betervezett szervízről, akár váratlan hibáról. Miskolctól lakunk 11km-re, két gyerekkkel logisztikázok, ezért fontos hogy üzembiztos járművel közlekedjünk. Ezt ott megkapom.
2017.09.20. 16:41
Kmeczó Attiláné : Csak jót tudok mondani!
Az EGYETLENEK, akik hajlandóak voltak fogadni az autópályán lerobbant, autómentővel beszállított kocsinkat - és még aznap délutánra elkészült a javítása is! Valamennyi munkatársuknak köszönjük a segítőkész hozzáállást, a szakszerű és gyors munkát! További eredményes munkát kívánunk!
2016.04.21. 08:50
Lilla : Szervíz
Nagyon köszönjük a szakszerű és gyors munkát, és eddig máshol nem tapasztalt rugalmasságot. Budapestiek vagyunk, csak átutazóban voltunk, de időben, még aznap, gyorsan megoldották a problémánkat, egyből fogadtak, nem kellett napokat várni, sőt, még azt is megoldották, hogy autó nélkül kellemesen töltsük a napot Miskolctapolcán. Csak ajánlani tudom őket.
2016.02.16. 15:56
Bodor Vanda : Maximális elégedettség
Ezúton is szeretnénk megköszönni a profizmust, amit tapasztaltunk. Szinte azonnal fogadtak a szervizben, pontosak és precízek voltak, nem kellett feleslegesen várakozni. A problémát pillanatok alatt felderítették és orvosolták. Árban és hozzáállásban is korrektek voltak. Mi az ország másik végéből érkeztünk és örülnénk, ha felénk is ilyen szakemberek dolgoznának. Köszönettel: Péter és Vanda
2015.05.11. 11:14
Twingo : Twingo
Én teljesen meg vagyok elégedve a munkával és a dolgozókkal is. Maximálisan oda teszik magukat, hogy kihozzák a legtöbbet egy javításból. Aki meg csak a negatívumot látja mindenbe,az még nem járt olyan helyen ahol összegányolják az autót dupla pénzért. Üdv.
2015.05.10. 22:03
Lehel : Renault Megane
Bevittem az autót egy klímatöltésre. Diagnosztizálták és lefényképezték, hogy folyik az olaj, de nem álltak neki megcsinálni, mert \"egy másik szerelő korábban összegányolta\". Kérdem én, szerelő az ilyen? Nem az a dolga, hogy javítson fényképezés helyett? A klímahűtőbe bele volt szakadva egy csavar, amit ki kellett volna szedni és cserélni egy tömítést, de ehelyett lefényképezték és úgy hagyták. Állítólag a computer azt írta, hogy hűtővíz jeladó hibás, ezt sem cserélték ki. Azóta azt kicseréltettem, de nem oldotta meg a hibát. Mindezek után elkértek egy átvizsgálási díjat és visszakaptam az autót hibásan!Mi került 4000FT-ba, a fényképek? Többet nem viszek oda autót az biztos.
2014.11.05. 09:51
Czerman Olivér : Csak így tovább
Lillafüreden töltöttük a hosszú hétvégét, Budapestre hazajönni viszont már nem tudtunk, a kocsi fékje megadta magát. Maximális segítséget kaptam, kijöttek értem a vasútállomásra is, az autó pedig jobb, mint valaha. A fékjavítás a műszaki közelgő lejárata miatt vizsgáztatássá nőtte ki magát, de nagyon örülök, hogy itt nézték át a kocsit. Életemben most először érzem azt szervizzel kapcsolatban, hogy nem volt sumákolás, mellébeszélés és hogy teljes mértékben megbízhatok bennük. Lehet, hogy kicsit messze van Budapestről, de nem kizárt, hogy máskor is oda fogom vinni az autót. Legfeljebb egybekötöm egy kis Miskolc városnézéssel. Nagyon köszönöm az egész csapatnak a munkájukat, és ha netán túrázni, kirándulni jönnének a Pilisbe, rám lehet számítani ;-)
2014.08.16. 10:44
Baranyi Péter : Suzuki swift
A műhely barátságos. Egy negatívumot tapasztaltam: mivel a régi suzuki swiftnek a kasznija nagyon gyenge nagyon oda kell rá figyelni az autó megemelésénél, hogy hova kerülnek az emelő karjai. Ugyanis ha nem pontosan az emelési ponton emelik a kaszni látja kárát, ugyanis nem képes megtartani a saját súlyát, és a lemezek csúnyán elhajlanak. Én is így jártam, ráadásul a fényezés is sérült mind a négy helyen, ami két hónappal lett frissen megcsináltatva nem kevés pénzért. Erre jobban oda kéne figyelni, hisz nem ritka autóról van szó, ezt alapból tudniuk kellene.
2012.03.14. 08:35
Huszthy katalin : nagyszerű
Csak jó dolgokat tudok mondani, mindig hathatós segítséget, korrektséget és előzékenységet, no meg kitűnő munkát kapok, bármikor is probléma adódik az autómmal.

- 0 - 1 - oldal