» Kezdőlap   » Bejelentkezés   » Szolgáltatásaink   » Extrák   » Nézzen be hozzánk   » Partnereink   » Rólunk mondták   » Kapcsolat  

 

 
   

 

Látni és látszani 2014

Ingyenes világítás vizsgálat / 2014. december 12.-ig időpont egyeztetéssel
Az ellenőrzés során a szervizek térítésmentesen vizsgálják át az alábbi egységeket a 2014. október 2. és december 12. között tartó időszakban: -lámpák, fényvisszaverő elemek (a működésen túl egyúttal vizsgálandó a lámpatestek állapota, rögzítettsége, színe) - fényvetőegységek állapota - világítási tulajdonságok Milyen tanúsítványt adunk ki? Az akció résztvevői a regisztrált szakszervizektől igazolólapot kapnak, amennyiben a vizsgált járművön a szerviz munkatársai a megadott feltételeknek megfelelően mindent rendben találnak. Amennyiben Ön a fokozott közúti ellenőrzés időszakában már rendelkezik az igazolólappal, abban az esetben a megállító rendőr számára is igazolja a vizsgálatot, ezzel pedig felgyorsítható az ellenőrzés (a vezetéshez szükséges okmányokat ebben az esetben is be kell mutatni a rendőrség munkatársának!). A tanúsítványt csak a regiszisztrált szakszervizek adhatják ki, nem szerezhető be más forrásból.

Ingyenes klíma ellenörzés!

Végeztesse el klímaberendezésének ellenőrzését, hogy kipihenten, nyugodtan autózhasson!
Végeztesse el klímaberendezésének ellenőrzését, hogy kipihenten, nyugodtan autózhasson! A hibátlan klímaberendezés aktívan hozzájárul a balesetek megelőzéséhez.A legtöbb baleset oka a csökkenő koncentrációs képesség és a reakcióidő megnövekedése.Mind a kettő a hőség által előidézett, növekvő fizikai terhelés következménye.Aki képes éberen a közlekedésre figyelni,az nagyobb valószínűséggel tudja elkerülni a baleseteket.Ezenkívül egy jól karbantartott klímaberendezéssel biztosan kipihentebben utazhat,kényelmesen érzi magát útközben és kellemes klíma mellett nyugodtan ér célba.A jól karbantartott klímaberendezés ősszel és télen is segíti a szélvédő páramentesítését. Jelentkezzen még ma! Mit csinálunk ilyenkor? -az összes komponens szemrevételezéses ell. -működés-és teljesítményvizsgálat -a pollenszűrő cseréje(javasolt, de nem díjmentes) -szüks.esetén az elpárologtató fertőtlenítése(nem díjmentes)

PROWERDOSE     A K C I Ó ! ! !

Új fejlesztésű üzemanyag adalék forgalmazása
http://www.prowerdose.hu/ -FIZESSEN KEVESEBBET! Üzemanyag fogyasztásán 10 - 25%-ot spórolhat. -VEZESSEN MESSZEBBRE! Az üzemanyag-fogyasztás csökkenése miatt távolabbra juthat. -VÉDJE A KÖRNYEZETET! Károsanyag kibocsátás csökkentése 30 - 60%-kal. ÁR: 3.000 FT.